Jak na správný výběr WPC terasy?

0 140

Už jen málokdo si dnes libuje v každoročním natírání terasy, spojeném s výměnou shnilých či poničených částí. Dlážděnou terasou zase rád prorůstá mech, který pak lovíte z bazénu. I při výběru WPC terasy je ale potřeba zpozornět, protože není WPC jako WPC. Na co si dát při výběru WPC pozor a jak nepodlehnout sladkým slibům prodejců?

Správný výběr wpc materiálu na stavbu terasy je důležitý. Ještě více než vzhled, který je pro někoho na prvním místě, jsou důležité vlastnosti materiálu s ohledem na jeho zastarávání a změny způsobené vlivem počasí. Právě vlastnosti totiž ovlivní, jak dlouho zůstane terasa stejně krásná od jejího pořízení a instalace.  Pokud se budete řídit pouze vzhledem, může vás vaše terasa brzy nemile překvapit – využijte zkušeností odborníků.

Dřevo je bezesporu na dotek nejpříjemnější, je to prostě kus přírody. Proto se o něj ale musíme starat jako o každou živou věc. S léty a vlivem počasí ztrácí svou původní barvu, šedne a často se i začne odlupovat, což může způsobovat vytváření nepříjemných třísek. Kvalitní WPC proto kombinuje oba zmíněné materiály – dřevo a plast, skládá se ze složky dřevěné (ideálně 60%) a složky plastové (ideálně HDPE 40%). Tento poměr zaručí, že ve výsledku získáte ty nejlepší vlastnosti obou materiálů

Přemýšlíte nad wpc materiálem na Vaši terasu? Navštivte ověřené TERASOVÉ CENTRUM PRAHA

 

 

Přidat komentář

You must be logged in to post a comment.