Počasí láká ven! Je vaše zahrada připravena?

0 60

Konečně je tady jaro! Po letošní zimě, která se zdála nekonečná a byla nečekané studená, se o slovo přihlásilo nejbarevnější roční období. S příchodem jara přichází ruku v ruce i nepsaná povinnost připravit zahradu na letošní sezonu.

Už nyní nás panující počasí láká ven. Hodnoty na teploměru ostýchavě stoupají vzhůru a my tak můžeme trávit čas na zahradě. Blíží se čas prvních grilovaček s rodinou a přáteli, proto vytáhněte ze sklepa svůj starý gril a uveďte jej do provozu. Nebo si kupte nový a odstartuje grilovací sezonu se vší parádou! Nejen kvalitní a funkční gril, ale i vhodné příslušenství z vás udělá mistra kuchaře.

Na zahradě nesmí chybět pohodlný a praktický zahradní nábytek. Ten vám poskytne příjemné útočiště pro chvíle, kdy budete chtít po práci lenošit na čerstvém vzduchu. Skvěle poslouží i tehdy, kdy se rozhodnete prostřít nedělní oběd na zahradě a vychutnat si tak první teplé dny. Pohodlné židle a křesla či zahradní stolky dodají vašemu pozemku nejen na kultuře stolování, ale i na příjemném designu. Ne nadarmo se říká, že je nábytek perlou zahrady! Komfort ještě více umocní měkoučké podsedáky, které můžete vybírat v mnoha pestrých barvách.

Zábava na zahradě nemusí skončit ani po setmění – stačí jen šikovně vyřešit osvětlení. Teď na jaře je tma poměrně brzy, ale i v létě chceme často trávit čas venku i tehdy, kdy nám lišky dají dobrou noc. Investice do solárního osvětlení se jeví jako skvělý nápad. Přes den lampy načerpají potřebnou energii a po setmění vás odmění dostatečným světlem. Solární lampy se stanou praktickým i estetickým prvkem vaší zahrady.

Přidat komentář

You must be logged in to post a comment.