Špičkový servis výtahů a výtahových šachet

0 38

Společnost BŘÍZA Výtahy s.r.o. nabízí kvalitní servis výtahů a výtahových šachet v Praze a okolí a Středočeském kraji.

Svoji činnosti výtahářská firma zahájila v roce 1991. Po 12 letech úspěšného podnikání vznikla společnost s ručením omezeným. Od počátku se snaží nabízet špičkové služby za přijatelné ceny a vždy dodržovat sjednané termíny. Díky jejich profesionalitě a preciznosti se stali vyhledávanými odborníky. Všechny své zakázky realizují k absolutní spokojenosti klientů.

Pokud hledáte profesionály a odborníky na slovo vzaté, tak jsou to právě zaměstnanci společnosti BŘÍZA Výtahy s.r.o., kteří mají dlouholeté zkušenosti v oboru a jsou pravidelně proškolováni.

Dále se firma zaměřuje na výrobu a montáž nových výtahů. V jejich široké nabídce naleznete osobní výtahy, nákladní výtahy, panoramatické výtahy, jídelní a servisní výtahy, autovýtahy a HOME LIFT. Jsou schopni uspokojit potřeby a přání každého zákazníka. Zrealizují i specifické a nestandardní požadavky.

Společnost BŘÍZA Výtahy s.r.o. doporučuje z důvodu zajištění bezpečného používání a fungování výtahů pravidelné servisní prohlídky. Pokud si nejste jisti, zda váš výtah splňuje všechny stanovené normy a předpisy, kontaktujte odborné zaměstnance této výtahářské firmy. Rádi vám poskytnou požadované informace. Na základě dohody k vám přijedou a provedou revizi výtahu. V případě, že shledají, že výtah neodpovídá zákonem stanoveným předpisům, navrhnou optimální řešení. Firma nabízí celkovou i částečnou modernizaci.

Pokud opravdu hledáte renomovanou firmu, které jde především o bezpečnost a spolehlivé fungování výtahů a výtahové techniky, vyberte si tu nejlepší BŘÍZA Výtahy s.r.o.

Specialisté na LED technologie

Další oblastí, ve které společnost úspěšně působí je využívání LED technologie ve výtahové technice. Nabízí hlavně osvětlení výtahových šachet, osvětlení kabin a osvětlení nástupišť. Díky jejich dlouholetým zkušenostem s výtahovou technikou se v roce 2013 rozhodli založit divizi ECONOMY SET, která se zaměřuje na oblast ekonomicky úsporných LED světelných zdrojů. Nebojte se změny. Nechte si nainstalovat úsporné LED osvětlení v moderním designu. Kontaktujte odborníky ze společnosti BŘÍZA Výtahy s.r.o. e-mailem nebo telefonicky.

 

Přidat komentář

You must be logged in to post a comment.