Bulíř přečkal prázdné dny, na tribuně trpěl. Po nemoci se vrátil na led jako kanonýr

0 0

Liberec – V prvních dvou kolech letošní hokejové Tipsport extraligy byly výkony Bílých Tygrů dost možná největším zklamáním soutěže. Liberec prohrál 0:4 v Plzni, branku nedal překvapivě ani doma proti Pardubicím, kterým podlehl 0:2, a tak neměl po startu na kontě jediný bod ani gól.

Tým trenéra Filipa Pešána, jenž navzdory střeleckému trápení své hráče za první dvě utkání příliš netepal, se oklepal až v Chomutově a naskočil na vítěznou vlnu. Následovaly pohodová výhra nad Oceláři, sedm gólů do sítě Zlína a osmička na účet velkého rivala z Mladé Boleslavi.

Na čtyřech výhrách v řadě se hned osmi góly podílel útočník Michal Bulíř. To on na ledě Pirátů jako první protrhl 129 minut dlouhou smolnou sérii. “Chytil jsem se. Trenér to trochu přeházel a vrátil mě na centra, kde mi to sedí,” vypráví sedmadvacetiletý liberecký rodák a odchovanec.

Chomutov zatížil dvěma góly, s Třincem přidal jeden, a proti Beranům se dokonce blýskl hattrickem. Výjimečný kousek se Bulířovi podařil po více než šesti letech. “Říkal jsem si, že by bylo pěkné zase po letech ho dát, ale teď mě to přijde draho,” usmíval se po drtivém vítězství 7:2.

Rozjeté Bílé Tygry přibrzdily až v úterní předehrávce 15. kola podruhé Pardubice. Vyhrály v Liberci a také

Zdroj: Bulíř přečkal prázdné dny, na tribuně trpěl. Po nemoci se vrátil na led jako kanonýr

Tagged with:

Similar articles

Přidat komentář

You must be logged in to post a comment.